Pian Pakari & Bistron tuotteiden myynti laajenee Pirkanmaalle

Pian Pakari Oy ja Royal Bakery Oy yhteistyöhön
Pian Pakari & Bistron tuotteiden myynti laajenee Pirkanmaalle


Raisiossa toimiva Pian Pakari Oy ja Royal Bakery Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti Pian Pakari & Bistro -tuotemerkillä olevia käsin leivottuja artesaanisämpylöitä ja makeita leivonnaisia aletaan myydä myös Pirkanmaan ruokakaupoissa. Tuotteet leivotaan Lempäälässä Royal Bakeryn modernissa leipomossa, josta ne toimitetaan tuoreina kauppoihin. Ensimmäiset toimitukset Tampereen alueelle alkavat tiistaina 23.11.21.


”Pian Pakarin herkulliset tuotteet, molempien osaaminen tuotekehityksessä ja tehokas tuotantomme antavat meille mahdollisuuden kehittyä entistä korkeammalle tasolle sekä laajentaa myyntiämme alihankintasektorilla”, kertoo Royal Bakeryn toimitusjohtaja ja osakas Mia Tiilikainen.


”Perinteisesti leipomoalalla toisiin leipomoihin suhtaudutaan kilpailijoina ja olemmekin erittäin tyytyväisiä alkaneeseen yhteistyöhömme Royal Bakeryn osaavan tiimin kanssa, mikä vauhdittaa molempien leipomoiden kasvua ja auttaa luomaan synergioita myös hankinnassa ja tuotannossa”, täydentää Juha K Lehtola, Pian Pakari Oy:n osakas ja hallituksen puheenjohtaja.


Royal Bakery Oy on Lempäälässä toimiva vuonna 2012 perustettu lähes 20 henkilöä työllistävä leipomo, joka yhdistyi vuonna 2016 Leipomo Ståhlberg Oy:n kanssa. Tänään yhtiö on nykyaikainen artesaanileipomo-konditoria, joka toimittaa laajasti tuotteitaan niin yritysasiakkaille kuin ruokakaupoille. Lisäksi yrityksellä on kahvilatoimintaa sekä verkkokauppa.


Pian Pakari Oy on Naantaliin rekisteröity yhtiö, jolla on leipomo ja bistro Raision Tikanmaalla. Yritys työllistää 10 henkilöä ja tähtää johtavaksi artesaanisämpylöiden toimittajaksi päivittäistavarakaupalle. Pian Pakari & Bistro -merkkisiä sämpylöitä ja makeita tuotteita myydään lähes 40 ruokakaupassa Turun seudulla ja tavoitteena on kasvaa yhteistyössä Royal Bakeryn kanssa valtakunnalliseksi toimijaksi seuraavien viiden vuoden aikana.Jätä kommentti