Wotin kebabit Pian Pakari & Bistroon - legenda tekee paluun

Tuomme legendaariset Wotin kebabit ruokalistallemme. Niiden myynti alkaa keskiviikkona 22.3. klo 15. Laajennamme samalla aukioloamme. Vuonna 1985 Woti-kebabin perustanut Voitto ”Woti” Ahlroth on mukana varmistamassa tuotteiden laadun. 

”Edellisen yrittäjän lopetettua Turussa viime vuonna saimme paljon yhteydenottoja ja päätimme lopulta tuoda alkuperäiset Wotin kebabit Pian Pakari & Bistroon”, kertoo Voitto ”Woti” Ahlroth. ”Vaikka minulla ikää jo onkin, niin olen kyllä innostuneena mukana tässä projektissa”, virnistää toukokuussa 83 vuotta täyttävä konkari. 

”Isän kehittämät kebabit korvaavat pizzat ruokalistallamme, täydentää Pia Lehtola, Voitto Ahlrothin tytär ja Pian Pakari & Bistron yrittäjä. Koska alkuperäisiä Wotin kebabeja ei enää saanut mistään, meille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin ottaa ne ruokalistallemme. On kunnia jatkaa isän aloittamaa perinnettä”.

Woti-kebab perustettiin Turussa 1985 ja toimi myöhemmin nimellä Woti’s. Toiminta loppui joulukuussa 2022. Alkuperäisellä reseptillä tehtyjä Wotin kebabeja saa ke 22.3.23 alkaen Pian Pakari & Bistrossa, Vuorenpäänkatu 1, Raisio.

12 kommenttia

Tomi M

Innolla perheen kanssa lähdettiin syömään, mutta laatu ei ole sitä mitä ennen. Ruoka oli suolatonta, oma pitakebap kirjaimellisesti ui kastikkeessa.
Kehtaavat pyytää kovaa hintaa hanavedestä. Ruoankin hinta suhteettoman kallista. Tuohon hintaan odottaisi OIKEASTI makuelämystä.

Marko

Kovin mainostettiin että kebabit ovat alkuperäisellä wotin reseptillä valmistettu. Näin ei ikävä kyllä ollut. Aidossa wotin kebabissa oli lihavarras tehty naudan ja lampaan lihan sekoituksesta. Se liha oli todella hyvää. Tämä liha mitä oli nyt kebabissa oli todella epämiellyttävän makuinen eikä todellakaan muistuttanut maultaan aitoa woti kebabia. Tarkennuksena vielä että tämän aidon wotin lihan saaminen Wotista loppui aikoinaan silloin jo kun Voitto Ahlrothin tytär Pia myi Wotis kebabin uudelle omistajalle

Andy

Mahtava uutinen! Toivottavasti herkulliset kastikkeet vielä löytyvät valikoimasta… Omat suosikkini olivat kauppahallin perinteinen + haaremin suudelma.., NAM!!!

Jan Karhu

Mitähän kastikkeita mahtaa löytyä? Maanjäristys toivottavasti, ja toivottavasti saa vielä ostaa kastiketta mukaan . Tämä paluu on loistava juttu.

Kimmo V

Loistavaa! Toki tuo on sitten vähän vaarallisen lähellä. Saattaa tulla käytyä vähän liiankin usein… :)

Jätä kommentti